یکی از چالشهای مهم آزمایشگاههای مراکز علمی، پژوهشی و صنعتی کشور، تعمیر و نگهداری و خدمات پس از فروش تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته است، به گونهای که برخی از این تجهیزات پیشرفته وارداتی به دلیل اعمال تحریمها و عدم دریافت خدمات پس از فروش، عملاً بدون استفاده ماندهاند.
دپارتمان فنی و مهندسی شركت پارس لیان اروند ارائه دهنده ساخت دستگاه های هایتک و تعمیر دستگاه های آزمایشگاهی می باشد.
اين شركت با دارا بودن کادری از متخصصان با تجربه و با تحصیلات دانشگاهی در زمینه تعمیر، سرویس و نگهداری و بروز رسانی انواع دستگاه های صنعتی، تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات اتوماسیون صنعتی، تجهیزات اندازه گیری و تجهیزات ابزار دقیق، آماده ارائه خدمات به هموطنان گرامی می باشد.
با گسترش فعالیت شرکتهای آزمایشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی در زمینه کنترل کیفی مصالح ساختمانی (فولاد، بتن، آسفالت و….)، تولید تجهیزات مربوطه نیز رشد قابل توجهی داشته است. با وجود تنوع ظاهری محصولات، اغلب شرکت های تولید کننده اقدام به کپی برداری از محصولات چند شرکت خاص نموده و توجهی به نظرات مشتریان و همچنین تحقیق و نوآوری جهت افزایش کیفیت نداشتهاند. در بسیاری از موارد حضور رقبای متعدد و درنتیجه اقدامات تولید کنندگان برای کاهش هزینه ها، منجر به افت محسوس کیفیت محصولات شده است. نتیجه طبیعی این شرایط تجهیزاتی است که به محض خرید، مشکلات فراوانی داشته و یا در مدت کوتاهی دقت و کیفیت خود را از دست می دهند.
شرایط مذکور ما را بر آن داشت تا با تحقیقات گسترده در خصوص نیازهای موجود در بازار و با توجه به مطالبات مشتریان و همچنین با تکیه بر تجربیات کارشناسان رشته های مختلف مهندسی مکانیک، برق، عمران و ژئوتکنیک، تلاش کنیم محصولاتی با کیفیت و مطابق با استاندارد های لازم ارائه نماییم. در این مسیر هر چند ارائه قیمت منصفانه و منطقی مدنظر بوده ولی سعی نمودیم هیچگاه کیفیت و دقت را فدای مسایل مالی نکنیم.
لازم به ذکر است با وجود اینکه بسیاری از تولید کنندگان ارائه خدمات پس از فروش را در حد شعار باقی می گذارند، ما این اطمینان را به شما می دهیم که در تمامی مراحل کار در کنار شما بوده و به نحو مطلوبی محصولات خود را پشتیبانی نماییم. ما با استفاده از نیروهای با تجربه و متخصص خود توانسته ایم در بحث تعمیر تجهیزات ابزار دقیق از جمله تجهیزات مرجع و حساس آزمایشگاهی، گامهای موثر و قابل قبولی برداریم که در شرایط کنونی این امر باعث کاهش هزینه و افزایش قدرت کار در صنعت کشور شده است.
هدف از نگهداری و تعمیرات تجهیزات آزمایشگاهی به شرح ذیل است:
- محدود کردن ضرر و زیانهای ناشی از فعالیت تجهیزات؛
- کاهش خطر و ریسک ناشی از فعالیت تجهیزات؛
- افزایش قابلیت اطمینان از عملکرد تجهیزات (کمیت و کیفیت خدمات نهایی)؛
- افزایش زمان قابل استفاده و بهرهبرداری از تجهیزات؛
- افزایش راندمان فعالیت تجهیزات و کاهش هزینههای ارائه خدمات آزمایشگاهی؛
- کاهش نرخ خرابی و از کار افتادگی تجهیزات؛
- جلوگیری از افزایش اثرات عیوب و نواقص و توسعه آن؛
- افزایش طول عمر تجهیزات و در نتیجه صرفهجویی در خرید تجهیزات جدید؛
- کاهش توقف ارائه خدمات و جلوگیری از زیانهای ناشی از وقفه درکار؛
- کاهش تعمیرات کلی، تکراری و غیرضروری به منظور صرفهجویی در نیروی کار و سرمایههای انسانی؛
- کاهش مصرف لوازم یدکی و تقلیل هزینه مربوطه؛
- تجزیه و تحلیل هزینههای تعمیرات و نگهداری به منظور تصمیمگیری در مورد انتخاب و تهیه دستگاههای جدید.